Spagnumfri muld

Spagnumfri kompostmuld

Vores spagnumfri kompostmuld er lavet med et udgangspunkt i bæredygtighed og cirkulær økonomi. Den er produceret af danske kvalitetsråvarer fra vores samarbejdspartnere, og er milekomposteret for at ukrudtsfrø og skadegører bliver destrueret. Efter mulden er færdigkomposteret henlægger vi den i minimum 1 år, for at sørge for at den mikrobielle tilstedeværelse er mangfoldig og mulden bliver mere effektiv til alle dine behov.
 
Vi vil give alle muligheden for at plante bæredygtigt. Derfor kommer vores spagnumfri kompostmuld i blandinger der passer alle behov. Der kan findes plantesække, krukkemuld, spande, big bags, hele læs med lastbil og mange flere!

Hvorfor plante uden spagnum?

Du spørger nok dig selv, “Hvad er problemet med spagnum?”. Produktionen af spagnum har i mange år været med til at ødelæge danske naturområder og udskiller en kæmpe mængde CO2. Måden spagnum bliver udvundet er ved at udtørrer moser og derefter grave alt tørv op fra dem. Det resulterer i at det specielle økosystem i mosen bliver ødelagt, og alle plantearter og dyr der levede der dør ud.
 
Vi vil beskytte den danske naturarv og vores fantastiske naturområder. Derfor tilbyder vi vores spagnumfri kompostmuld, og øvrige organiske og økologiske produkter.