Salgs- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelserne på denne side er gældende aftalegrundlag for alle køb foretaget på www.jyskmuld.dk

 

Firmainformation
www.jyskmuld.dk
Dalsgaardvej 27
9293 Kongerslev
Danmark
CVR: 33083270
Telefon: +45 77 77 10 00
E-mail: salg@jyskmuld.dk

1. Priser og betaling

Alle priser på Jyskmuld.dk er eksklusiv levering, hvor ikke andet er anført. Alle priser er inklusiv moms for privatkunder og eksklusiv moms for erhvervskunder. Priserne er dagpriser. Når indbetalingen er registreret modtager du faktura og ordrebekræftelse på din e-mail.

Du kan betale med:

Dankort/Visa Dankort – Gængse Kreditkort (Danske og udenlandske) – MobilePay – Apple Pay – Bankoverførsel (forudbetaling) – ViaBill (afbetaling) – EAN betaling (kun offentlige virksomheder)

Ved betaling med MasterCard/Mastercard Debit vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Beløbet trækkes, når varen afsendes.

2. Bestilling af varer

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi afsender alle hverdage fra mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06.00 – 18.00. Du vil modtage besked om afsendelse af varen, hvor det vil fremgå hvordan du følger bestillingen.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster til bestillingen er korrekte, da vi ikke validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. Levering

Alle varer bestilt fra vores webshop leveres udelukkende i Danmark på brofaste øer – medmindre andet er aftalt. Levering sker via Danske Fragtmænd.

Alle store leveringer (Paller eller Vognlæs) er med forudsætning af muligheden for en forsvarlig aflæsning. Der skal være mulighed for at ankomme til adressen med lastbil, samt en frihøjde uden hængende træer på 4 meter og en fribredde på 4 meter ved aflæsningsstedet. 

4. Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på alle varer, du køber på www.jyskmuld.dk.

For at udnytte returretten skal du først kontakte vores kundeservice, og gøre opmærksom på, at du vil udnytte returretten, indenfor 14 dage efter ordren er leveret.

Varen skal herefter returneres senest 14 dage efter besked om udnyttelse af returretten er givet.

Du har ligeledes mulighed for at afvise leverancen ved modtagelsen. I begge tilfælde skal du selv afholde alle returfragtomkostninger. Du er selv ansvarlig for, at varen kommer retur, samt varens stand indtil denne er modtaget af www.jyskmuld.dk.

Mistes eller beskadiges varen under returneringen, hæfter du som kunde for varen, indtil den er overleveret til www.jyskmuld.dk.

Returneres varen ikke i væsentligt samme stand og mængde, vil beløbet du får tilbageført afhænge af varens stand, som vurderes indenfor 14 dage efter den returnerede vare er modtaget.

Vi hjælper gerne med returfragten. Prisen herfor beregnes ud fra fragtmændenes listepris og fratrækkes din indbetalte købspris samt eventuelle værdiforringelse af varen, hvorefter vi tilbagefører restbeløbet til din konto.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Såfremt du fortryder købet, skal varerne sendes til:

www.jyskmuld.dk 

Jysk Muld Kongerslev ApS

Dalsgaardvej 27

9293 Kongerslev

5. Reklamationsret

Når du handler på www.jyskmuld.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

www.jyskmuld.dk 

Jysk Muld Kongerslev ApS

Dalsgaardvej 27

9293 Kongerslev

Bemærk – vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

6. Klager

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos www.jyskmuld.dk, som ikke kan afklares kunde og www.jyskmuld.dk imellem, kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.