Økologisk gødning

Gødning uden syntetiske stoffer

Hos Jysk Muld Kongerslev ser vi en fremtid uden kunstgødninger. Derfor tilbyder vi kun naturlige organiske gødninger, som et miljøvenligt alternativ til de udbredte kunstgødninger. Vi går meget op i en gennemsigtig værdikæde. Derfor er vores produkter lavet med 100% danske råvarer fra danske virksomheder, så du aldrig er i tvivl om hvad du køber.
Alle vores produkter indgår i en cirkulær produktion. Det betyder at de alle sammen er lavet af højeste kvalitets restprodukter fra vores danske samarbejdspartnere, så der ikke går noget til spild.

Økologisk flydende gødning?

Flydende gødning er gødning lavet til at blive blandet op med vand, som er med til at holde din jord sund og rask, og haven flot. For at blive certificeret som et økologisk produkt, skal gødningen opholde strikse regler nedsat af EU omkring produktion, råvarer og kontrol.
Vores helt nye økologiske flydende gødning er 100% plantebaseret hvilket gør den velegnet til indendørs og udendørs brug. Vores gødning er lavet af blandet andet planteprotein fra danske landmænd og øger den biologiske aktivitet i jorden, som forbedrer jordens frugtbarhed og sikrer mineraliseringen af de eksisterende organiske stoffer.

Hvad er økologisk gødning?

En gødning er økologisk når den er 100% naturlig og statskontrolleret af de danske myndigheder. Det betyder at der ikke kan være nogen syntetiske stoffer, genmodificerede materialer eller tungmetaller i gødningen. Det organiske materiale stammer fra alle levende og døde organismer såsom planter.
Vores organiske gødning kommer i pille form, hvilket gør det nemt at bruge produktet og så får du en langsomvirkende effekt der giver gødning i langtid.
Gødningen er lavet af noget helt unikt, nemlig strøelsen fra insekter. Strøelsen er af den bedste kvalitet med massere af næringsstoffer og mikroorganismer, insekterne bliver blandt andet fodret med mæsk fra ølbryggeri og spildgrøntsager, det sikrer en ren proteinkilde til gavn for dyr og mennesker.

Hvordan bruger man fast gødning?

Det kommer selvfølgelig an på situationen, men skal du gøde din græsplæne? Så følg doseringsvejledning på pakken og ellers strø udover plænen.
Skal du derimod til at gøde dine plantesække eller krukker? Så tag en håndfuld læg ved rundt om planten, skal gødningen virke lidt hurtigere, så pres dem let ned i mulden.

Robotplænegødning

Denne gødning er specielt udviklet til græsplænen hvor der anvendes robotplæneklipper, gødningen er hurtigvirkende hvilket i kombination med hyppig klipning giver en flot, tæt og mørkegrøn plæne.