Vores filosofi

Bæredygtigt - Miljøvenligt - Økologisk

En bæredygtig fremtid for plantebranchen

Hos Jysk Muld Kongerslev er vores vision at minimere belastningen af klimaet, der sker ved produktionen af jord- og gødningsprodukter. Den vision førte os til at udforme vores spagnumfri kompostmuld, den ledte os mod at lave organiske og økologiske gødninger, og den er grunden til at vi pakker i genbrugsemballage.

Vi ser en fremtid hvor alle kan plante miljørigtigt, og derfor har vi sørget for, at vores produkter kan bruges i private haver, af professionelle gartnere, planteskoler eller på friland.

Cirkulær økonomi

Vi tror på at den bæredygtige fremtid kommer af en cirkulær produktion, hvilket er derfor alle vores jordforbedringsmidler samt gødningsstoffer, er lavet af naturlige spildprodukter fra vores samarbejdspartnere. På den måde sikrer vi kvalitetsråvarer på en bæredygtig måde, så vi i fællesskab arbejder mod at eliminere “smid-ud”-kulturen.

Vores tro på en bæredygtig fremtid viser vi ikke kun i vores produkter, men også i vores virksomhed. Alt energi vi benytter i vores produktion, kommer fra vores eget solcelleanlæg som producerer 300.000 kWh om året. På den måde undgår vi, at der anvendes unødige energiressourcer som gas, olie, kul eller træ, når vi producerer vores produkter. Vi tror også på en cirkulær økonomi helt ind i virksomheden. Derfor udvikler vi vores egne maskiner af reservedele, så vi kan give gamle dele nyt liv og undgår spild af materiale.

Dansk kvalitet og gennemsigtige varer

Vi vil give vores kunder det bedste, derfor har vi systematiske produktionsmetoder og et solidt kvalitetssikringsprogram. På den måde sikrer vi, at skadelige indholdsstoffer elimineres og ikke bliver cirkuleret i et fremtidigt kredsløb. Derudover, handler vi kun med dansk registreret virksomheder, for at vi kan sikre en 100% transparanthed i vores forretning. Derfor, ved du altid hvad du køber hos os og hvor det stammer fra.

Organiske vækstmidler

Vi stræber efter altid at levere det reneste og mest klimavenlige produkt, så du trygt kan bruge hele vores udvalg uden bekymring. Alle vores vækstmidler er derfor organiske, og kan bruges til både private og professionelle formål.

Egen energi

Jysk Muld Kongerslev har investeret i egne solceller, som producerer 300.000 kWh om året. Det sikrer os bæredygtig energiforsyning året rundt og er med til at gøre virksomheden CO2-neutral.

Minus kemiske tilsætningsstoffer

Hos os kan du trygt stole på, at der ikke er kemiske tilsætningsstoffer i produkterne, og derfor kan du med god samvittighed bruge dem til dyrkning af dine grøntsager.

Organisk gødning

Alle vores produkter kommer fra naturlige og rene råvare, du kan derfor trygt anvende dem uden bekymring.

Økologisk og dansk produceret

ores kunder skal være trygge ved hvad de køber. Derfor arbejder vi kun med danske virksomheder og laver vores produkter med danske næringsstoffer så værdikæden er gennemsigtig – noget der kan være svært at gøre med udenlandske varer.

Herudover tilbyder vi – som de eneste i Danmark – økologisk flydende gødning.