Edit

Organisk gødning

Spaghetti Squash 'Stripetti'

En interessant variant af den almindelige squash, som udvikler lange og ovale frugter, hvis kød er spaghetti lignende. For det bedste resultat anbefaler vi at forkultivere planten i april – maj med udplantning i juni. Efter høst er holdbarheden ca. 3 måneder, ved tørre og tempererede forhold.

Squashen har en lækker konsistens og smag. Prik huller i skallen og sæt den i ovnen ca. 1 time ved 200 grader, og så er “spaghettien” klar til at blive taget ud og kan bruges til alt fra gryderetter til spaghetti substitut.

  • Professionelle frø til havebrug
  • Frø pr. pakke: 6 stk.
  • Såtid, Forkultiveres: April-Maj
  • Udplantning: Juni
  • Plante- x rækkeafstand: 100×100 cm.
  • Gødningsforbrug pr. 10 m2: 3-4 kg. have- og grøntsagsgødning, suppleret med økologisk mikrobooster.